Preventivmedel

Ingen har väl missat nyheten om kvinnan i Frankrike har erkänt att hon mördat åtta spädbarn, sina egna.

Sen kommer det: Anledningen ska ha varit att hon inte ville ha fler barn  och INTE VILLE  gå till läkaren för att få preventivmedel. ”Inte ville” Nej för det är ju enklare att mörda åtta barn än att skaffa preventivmedel?! Inte många hästar hemma där inte…

Sen ska hennes man vara HELT ovetande. My ass. Förnekelse kallas det för..

Man blir ju heligt förbannad.

”Enligt åklagaren Eric Vaillant hade Dominique Cottrez en dålig upplevelse vid sin första graviditet och ville aldrig mer träffa en doktor. Hon säger att hon fött barnen själv och lagt liken i plastpåsar.

– Hon förklarade att hon inte ville ha fler barn och att hon inte ville träffa en doktor för att få preventivmedel, sade Eric Vaillant under en presskonferens på torsdagen enligt AP.

Kvinnan är frihetsberövad och kommer att genomgå en sinnesundersökning. Hennes man har släppts på fri fot men är inte avförd från utredningen. Han säger att han inte kände till graviditeterna.

 Paret Cottrez har två vuxna döttrar och är även morföräldrar, enligt Sky News. Kvinnan är sjukvårdsassistent och mannen jobbar inom byggbranschen. Ordförande Patrick Mercier i byns beslutade församling uppger att kvinnan var tillbakadragen medan hennes make satt med i byrådet.”

Om themoneypenny

Fembarnsmamma, fru och pessimist. Nice.. tried it once.. Didn´t care for it.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *