Frukost, dagens viktigaste mål?

Jag har svårt att äta frukost. Är helt enkelt inte hungrig. Ändå sitter det ju i bakhuvudet att frukost ska man äta. Att det är dagens viktigaste mål och viktigt att äta för att få igång förbränningen.

Så kompromissen har blivit te med grädde eller äggmjölk.

Sen snubblade jag över periodisk fasta och här eller intermittent fasta.

Så numera skippar jag bara den där grädden/äggmjölken på morgonen och sen äter jag frukost runt kl 12. Nemas problemas.

Vissa dagar blir jag lite hungrig runt 10-11 snåret som idag. Men det är ju bara för att jag varit vaken sen 06 imorse tror jag och vissa dagar äter jag inget efter middagen mellan 17-18 och klarar ändå mig till 12 dagen efter.

Förtydligande: Jag har alltså mitt ätarfönster mellan 12-20 eller 12-18 resten av dygnet fastar jag.

Men lättnaden att kunna släppa det här med att man ska äta direkt man vaknar. Priceless.

För frukost äter jag ju, bara lite senare.

Frukost = breakfast = break fast = bryter fastan

Om themoneypenny

Fembarnsmamma, fru och pessimist. Nice.. tried it once.. Didn´t care for it.
Det här inlägget postades i LCHF. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *