Kröner en härlig vecka med en underbar jobbsöndag. Julafton? Jaså jaha då firar jag med att tvätta och tanka bussen klockan 21…Med vänlig hälsning lätt bitter. Säg till min familj att julafton blir inställd i år… Jag som var så sjukt pepp på att jobba kväll och så böt jag schema till ett med mer dagtid ändå och får det här. Hur jobbigt kan det vara att jobba till 24-26? Och måste man verkligen träffa sin familj varje dag? En par timmar i veckan måste ju räcka. (Obs inlägget är raljant och ironiskt)

Kröner en härlig vecka med en underbar jobbsöndag. Julafton? Jaså jaha då firar jag med att tvätta och tanka bussen klockan 21...Med vänlig hälsning lätt bitter. Säg till min familj att julafton blir inställd i år... Jag som var så sjukt pepp på att jobba kväll och så böt jag schema till ett med mer dagtid ändå och får det här. Hur jobbigt kan det vara att jobba till 24-26? Och måste man verkligen träffa sin familj varje dag? En par timmar i veckan måste ju räcka. (Obs inlägget är raljant och ironiskt)

Om themoneypenny

Fembarnsmamma, fru och pessimist. Nice.. tried it once.. Didn´t care for it.
Det här inlägget postades i Instagram. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *