Så mycket bättre..

..var så mycket bättre än jag trodde. Bra där TV4. Att ta ett så etablerat koncept som SVTs Stjärnorna på slottet och göra det bätttre är mycket imponerande. SPS som jag faktiskt inte har sett mycket av, ja jag vet det finns tv-serier som inte ens jag följer..

Tolkningarna av varandras låtar kunde knappast TV4 förutspå skulle kunna bli så otroligt bra. Vi räknar bort Christer Sandelins totala slakt av Jennie, Jennie för han bjuder ju ändå på en bit tv-historia i ögonbindel och hörselkåpor.

Skratt, tårar och en skön blandning människor.

Tomas Di Leva, fantastiska Tomas Di Leva.

Di Leva tolkar Berghagen

Bara för att ni ska förstå briljansen kan ni jämnföra med orginaversionen

Lasse Berghagen – Sträck ut din hand (live)

Kan ni inte se hur bra det är är jag uppriktigt ledsen för er skull.

Sen är det mycket prat om Petters version av Stockholm i mitt hjärta. Men jag gillade den här bättre:

Plura tolkar Berghagen

(notera Bad Moon Rising introt)

Bad moon rising – Creedence Clearwater Revival

När kommer skivan? För att det kommer en skiva kan vi räkna med. Det är trots allt TV4 vi pratar om och de skulle inte missa en sån grej. Nå, lagom till jul skulle kan man lätt anta.

Jag vill ha den skivan.

Om themoneypenny

Fembarnsmamma, fru och pessimist. Nice.. tried it once.. Didn´t care for it.
Det här inlägget postades i TV. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *