Som jag kämpat! Men nu har jag lyssnat ikapp 300+ avsnitt av Last podcast on the left. Firade genom att lyssna på de 10+ avsnitt av My favorite murder som kommit under tiden. Nästa projekt är att lyssna ikapp 8 avsnitt av Vad blir det för mord? Inser att mitt val av poddar säger en del om vad som intresserar mig…

Som jag kämpat! Men nu har jag lyssnat ikapp 300+ avsnitt av Last podcast on the left. Firade genom att lyssna på de 10+ avsnitt av My favorite murder som kommit under tiden. Nästa projekt är att lyssna ikapp 8 avsnitt av Vad blir det för mord? Inser att mitt val av poddar säger en del om vad som intresserar mig...

Om themoneypenny

Fembarnsmamma, fru och pessimist. Nice.. tried it once.. Didn´t care for it.
Det här inlägget postades i Instagram. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *