Typiskt

Att bli väckt, i ärlighetens namn var jag redan vaken och ammade men hade räknat med att kunna slumra en timme till, rekordtidigt tjugo i åtta av Lilla som vill ha frukost när vi inte ska till dagis. Vi har ändrat så vi försöker vara på dagis till 10 men inte ens det har vi klarat den här veckan. Vill helst inte ändra hämttiden så det blir korta dagar och ett jävla farande så kanske måste tänka om.

Upptäcka att babyvakten köpt på Gekås i var det november? verkat gått sönder mindre än en vecka efter vi varit där, när man köpte en Philips Avant för den skulle hålla bättre.

Stora har lärt sig koppla om TVn själv och därför sitter vi och tittar på skit på Cartoon network som dessutom har reklam.

B2 är inte nöjd så jag är fast i soffan utan mitt morgonte. Barnen tjatar om mera frukost och myran, eller vad de ska föreställa, låter som Måns Zelmerlöw. Märkligt.

men

ikväll i På spåret tävlar Christer och Morgan och håller tummarna för att de slår Nishti och Claes eller Claes då Nishti inte ens förstår vad som är en fråga.

Om themoneypenny

Fembarnsmamma, fru och pessimist. Nice.. tried it once.. Didn´t care for it.
Det här inlägget postades i Barn, TV. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *